Maandhoroscoop Schorpioen


Horoscoop van maart


Sterrenbeeld Schorpioen

Deze maand ga jij je min of meer gedwongen bezighouden met mediteren, yoga en dergelijke verlichte zaken. Dit heeft waarschijnlijk altijd al je interesse, maar deze maand komt het dusdanig op je pad dat je er wel extra aandacht aan moet besteden. Je relatie kan onder vuur komen te liggen. Zorg dat je extra tijd vrij kunt maken om de rimpels glad te strijken. Is je relatie de moeite waard dan komen jullie hier verrijkt uit. Je wilt een goede relatie en dit is jouw kans om daarvoor te zorgen. Neem geen genoegen met een oppervlakkige relatie, zorg voor vuur, passie en emotie in jouw liefdesleven.

Schorpioen - maart

Meer horoscopen voor SchorpioenEerdere maandhoroscopen voor SchorpioenDagkaart van vrijdag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels