Maandhoroscoop Schorpioen


Horoscoop van maart


Sterrenbeeld Schorpioen

Jouw levensenergie is in deze periode geweldig goed. Je voelt je gelukkig en onafhankelijk. Dit is de periode om te zorgen dat je leven die richting op gaat die voor jou goed voelt. Voel dan ook wat je wilt en ga ervoor. Je zult zien dat als je weet wat je werkelijk wilt, de wereld als een bediende aan komt om jou te helpen. Als je doet wat je werkelijk voelt en wilt, dan zal het als vanzelf op je pad verschijnen. Gek? Misschien, maar misschien is dit wel de manier waarop wij horen te leven en word jij daarom door het leven beloond.

Schorpioen - maart

Meer horoscopen voor SchorpioenEerdere maandhoroscopen voor SchorpioenDagkaart van woensdag: Begeerte

Als begeerte iets komt vertellen is het waarschijnlijk dat je ergens zo sterk naar verlangt dat het je uit balans brengt. Onze begeerte maakt ons blind en laat ons dingen doen die onszelf en soms ook onze omgeving geweld aandoen. Maar het verlangen is zo sterk. Ooit zul je leren dat zelfbeheersing niet zo moeilijk is als je denkt. Het is een keuze. Waarom probeer je het nu niet ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels