Maandhoroscoop Schorpioen


Horoscoop van juni


Sterrenbeeld Schorpioen

Deze maand kunnen er een paar onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden. Het kan gebeuren dat een vriend zich raar gedraagt in jouw ogen. Is de vriendschap werkelijk de moeite waard, dan komen jullie er samen wel uit. Zo niet, dan is het ook maar beter zo. In de liefde zul je verdere verbetering ervaren. Verder zul jij je prima vermaken deze periode. Je kunt als je kinderen hebt, erg van ze genieten en je besteedt veel tijd en aandacht aan ze. Dat is goed, leer van hen de ware aard van plezier maken in het leven. Kinderen zijn hierin immers de beste leermeesters.

Schorpioen - juni

Meer horoscopen voor SchorpioenEerdere maandhoroscopen voor SchorpioenDagkaart van vrijdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels