Maandhoroscoop Schorpioen


Horoscoop van april


Sterrenbeeld Schorpioen

Jij krijgt waarschijnlijk een drukke tijd deze maand. Je doet er dan ook verstandig aan om je energie te richten op die dingen die echt prioriteit hebben voor jou en je partner of gezin. Laat andere dingen even rusten. Die tijd komt wel weer. Verder zul je echt je gezondheid in de gaten moeten houden. Door de drukte loop je het risico overwerkt te raken. Neem meer rust en tijd voor jezelf en geniet van het leven, je vrienden en familie. Ga niks groots organiseren, maar laat je eens lekker uitnodigen. Met jouw charmes en warme persoonlijkheid is dat geen enkel probleem.

Schorpioen - april

Meer horoscopen voor SchorpioenEerdere maandhoroscopen voor SchorpioenDagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels