Maandhoroscoop Schorpioen


Horoscoop van april


Sterrenbeeld Schorpioen

Deze maand zul jij oppervlakkige contacten mijden. Je bent aan het graven in alle emoties en gevoelens die je tegenkomt en dat verwacht je ook van de mensen om je heen. In de liefde ben je waarschijnlijk mede daardoor een gewilde partij. Je flirt wel en je geniet uiteraard van alle aandacht, maar je bent zeker niet op zoek naar een one-night-stand. Je wilt diepgang in je relaties en zeker in je liefdesrelatie. Degene die jij uiteindelijk uitzoekt of al hebt uitgezocht voelt zich een geluksvogel. Je kunt rekenen op een romantische tijd. Wees zuinig, houd je relatie ook in de toekomst warm.

Schorpioen - april

Meer horoscopen voor SchorpioenEerdere maandhoroscopen voor SchorpioenDagkaart van vrijdag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels