Maandhoroscoop Schorpioen


Horoscoop van april


Sterrenbeeld Schorpioen

Waarschijnlijk werk jij erg hard deze maand, maar je krijgt er steeds meer moeite mee. Werk je nog met hart en ziel of wordt het een verplichting? Zorg dat je dat blijft doen waar jij je goed bij voelt. Zorg ook voor een goede balans tussen thuis en werk, zodat je op tijd stress kunt afbouwen. In de liefde ben jij nog steeds erg onderzoekend. Misschien ga je zelfs wel zover dat je je grenzen verlegt. Dat kan goed zijn en nieuwe inzichten opleveren, maar wees voorzichtig en correct. Bespreek je wensen, twijfels en ontdekkingen met je partner, zodat jullie je samen kunnen ontwikkelen.

Schorpioen - april

Meer horoscopen voor SchorpioenEerdere maandhoroscopen voor SchorpioenDagkaart van vrijdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels