Maandhoroscoop Schorpioen


Horoscoop van april


Sterrenbeeld Schorpioen

De trend van vorige maand zet onverminderd voort. Je bent gelukkig en dat straal je uit. Je maakt veel nieuwe vrienden en vooral ook in de liefde loopt alles op rolletjes. Ben je single dan moet je de vrouwen/mannen bijna van je af slaan. Heb je al wel een partner dan lig je ook goed in de markt, maar zul je van je eigen partner waarschijnlijk de meeste vlinders in je buik krijgen. Je zult een heerlijke tijd tegemoet gaan samen met je geliefde. Er zijn geen problemen met jaloezie te verwachten, je partner voelt zich geliefd en dat is het enige wat telt.

Schorpioen - april

Meer horoscopen voor SchorpioenEerdere maandhoroscopen voor SchorpioenDagkaart van woensdag: Begeerte

Als begeerte iets komt vertellen is het waarschijnlijk dat je ergens zo sterk naar verlangt dat het je uit balans brengt. Onze begeerte maakt ons blind en laat ons dingen doen die onszelf en soms ook onze omgeving geweld aandoen. Maar het verlangen is zo sterk. Ooit zul je leren dat zelfbeheersing niet zo moeilijk is als je denkt. Het is een keuze. Waarom probeer je het nu niet ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels