Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van september


Sterrenbeeld Ram

Je zult merken dat deze maand de wereld om je heen een stuk rustiger lijkt te worden. Vorige maand leek alles in beweging, deze maand keert de rust voor een groot deel terug in je leven. Daardoor zal ook je gezondheid verbeteren. In de liefde gaat het stukken beter. Er ontstaat voor jouw gevoel duidelijkheid en je hebt weer vertrouwen in je sociale leven. Je financiën zijn deze maand erg belangrijk voor je. Waarschijnlijk gaat je financiële positie erg vooruit als gevolg van je vlotlopende carrière. In de maanden hiervoor heb je hard gewerkt en nu pluk jij de vruchten.

Ram - september

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van dinsdag: Oordelen

Als je 'Oordelen' trekt dan oordeel je misschien teveel. Of je word veroordeeld. Oordelen is een vinding van het ego dat graag verschillen benadrukt in zijn eigen voordeel. Oordelen zijn dan ook gebaseerd op angst. Angst voor dat wat je niet kent en angst voor afwijzing van wat jij bent. Eigenlijk zijn beide angst voor het onbekende. Als je het oordeel loslaat ben je allebei oke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels