Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van september


Sterrenbeeld Ram

Je zult merken dat deze maand de wereld om je heen een stuk rustiger lijkt te worden. Vorige maand leek alles in beweging, deze maand keert de rust voor een groot deel terug in je leven. Daardoor zal ook je gezondheid verbeteren. In de liefde gaat het stukken beter. Er ontstaat voor jouw gevoel duidelijkheid en je hebt weer vertrouwen in je sociale leven. Je financiën zijn deze maand erg belangrijk voor je. Waarschijnlijk gaat je financiële positie erg vooruit als gevolg van je vlotlopende carrière. In de maanden hiervoor heb je hard gewerkt en nu pluk jij de vruchten.

Ram - september

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van donderdag: Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is een begrip waarover veel onbegrip is. En misschien geldt dat ook wel voor jou. Verantwoordelijkheid is het accepteren van de consequenties van jouw handelen, denken en spreken en jouw jouw (innerlijke) houding en de erkenning daarvan. Het is het meest liefdevolle wat je voor jezelf kunt doen. Het is de acceptatie van jezelf

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels