Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van september


Sterrenbeeld Ram

Jij maakt de komende tijd een geweldige eerste indruk. Een gunstig tijd dus voor sollicitaties, maar ook bij het contact leggen met andere mensen. De liefde is je goedgezind, over nieuwe contacten en aandacht hoef jij niet te klagen. Kijk je wel uit met je partner? Hij/zij kan wellicht zonder reden jaloers worden als jij niet duidelijk bent in je beweegredenen en je handelen. Neem dus ruim de tijd om je gevoel te polsen, want jij hebt de neiging te veel in je hoofd te blijven. Als je naar je gevoel luistert, zul jij je partner niet kwetsen.

Ram - september

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels