Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van september


Sterrenbeeld Ram

De komende tijd heb jij nog helemaal geen zin om je weer met je werk of je studie bezig te houden. Jij hebt nog steeds veel meer zin in avontuur, een reis of nieuwe mensen ontmoeten. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel is ver te zoeken. Je zult veel op pad gaan om je hang naar avontuur en vrijheid uit te leven. Het meest verlang je naar een nieuwe romance of een spannende date en waarschijnlijk zul je die vinden. Ook al is het vaak zo dat als je te graag wilt niets lukt, voor jou geldt deze maand zoek en je zult vinden.

Ram - september

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van dinsdag: Oordelen

Als je 'Oordelen' trekt dan oordeel je misschien teveel. Of je word veroordeeld. Oordelen is een vinding van het ego dat graag verschillen benadrukt in zijn eigen voordeel. Oordelen zijn dan ook gebaseerd op angst. Angst voor dat wat je niet kent en angst voor afwijzing van wat jij bent. Eigenlijk zijn beide angst voor het onbekende. Als je het oordeel loslaat ben je allebei oke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels