Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van september


Sterrenbeeld Ram

De komende tijd heb jij nog helemaal geen zin om je weer met je werk of je studie bezig te houden. Jij hebt nog steeds veel meer zin in avontuur, een reis of nieuwe mensen ontmoeten. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel is ver te zoeken. Je zult veel op pad gaan om je hang naar avontuur en vrijheid uit te leven. Het meest verlang je naar een nieuwe romance of een spannende date en waarschijnlijk zul je die vinden. Ook al is het vaak zo dat als je te graag wilt niets lukt, voor jou geldt deze maand zoek en je zult vinden.

Ram - september

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels