Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van oktober


Sterrenbeeld Ram

Deze maand gaat het om relaties opbouwen, netwerken is het toverwoord. Je zult om je carrière goed te laten verlopen de juiste contacten moeten leggen, dus bezoek de juiste beursen, congressen etc. Het kan zijn dat je van baan wisselt deze maand. Jouw werkomgeving lijkt instabiel. In de privé-sfeer wordt op een heel bijzondere manier een beroep op jou gedaan. Het kan zijn dat je partner of iemand uit je directe omgeving jouw hulp inroept en even niet meer alleen verder kan. Zorg dat je alles uit je handen laat vallen om op het juiste moment op de juiste plek te zijn.

Ram - oktober

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van zondag: Inspiratie

Als inspiratie zich vandaag aandient is dit het moment om de inspiratie te volgen waar je al enige tijd mee rondloopt. Of je te openen zodat je geinspireerd kunt worden om het vervolgens te gebruiken. Ook jij bent een Goddelijk wezen dat elke dag via het hart geinspireerd wordt om te komen tot je meest prachtige zelf. Volg en wees een schepper !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels