Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van oktober


Sterrenbeeld Ram

Deze maand zal voor jou niet ongemerkt voorbij gaan. Er zal veel gebeuren in je leven, maar het geeft je de kans om te groeien op persoonlijk vlak, het brengt je dichter bij wie jij eigenlijk bent. Als jij deze groei kunt zien en je kunt realiseren dat al deze dingen gebeuren zodat jij je kunt ontwikkelen, dan zul je alles beter kunnen accepteren en kunnen relativeren. Probeer in de richting van je geliefde en je gezin wat geduldiger te worden. Tel gerust een keer tot tien voordat je ergens op reageert. Ook voor je gezondheid is het beter rustig aan te doen.

Ram - oktober

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van woensdag: Rijkdom

Als je 'Rijkdom' krijgt weet dan dat het rijkdom je toekomt. En wellicht weet je dat ook wel. Rijkdom op alle gebieden wel te verstaan. Niet alleen materieel want dan is het armoede. Rijkdom is jouw vermogen, jouw capaciteit om te leven , te genieten. Rijkdom is een zijnskwaliteit. Rijkdom is de innerlijke ruimte die je voelt en de vrijheid om te zijn, en dus ook te laten zijn.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels