Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van oktober


Sterrenbeeld Ram

Deze maand zal voor jou niet ongemerkt voorbij gaan. Er zal veel gebeuren in je leven, maar het geeft je de kans om te groeien op persoonlijk vlak, het brengt je dichter bij wie jij eigenlijk bent. Als jij deze groei kunt zien en je kunt realiseren dat al deze dingen gebeuren zodat jij je kunt ontwikkelen, dan zul je alles beter kunnen accepteren en kunnen relativeren. Probeer in de richting van je geliefde en je gezin wat geduldiger te worden. Tel gerust een keer tot tien voordat je ergens op reageert. Ook voor je gezondheid is het beter rustig aan te doen.

Ram - oktober

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van woensdag: Begeerte

Als begeerte iets komt vertellen is het waarschijnlijk dat je ergens zo sterk naar verlangt dat het je uit balans brengt. Onze begeerte maakt ons blind en laat ons dingen doen die onszelf en soms ook onze omgeving geweld aandoen. Maar het verlangen is zo sterk. Ooit zul je leren dat zelfbeheersing niet zo moeilijk is als je denkt. Het is een keuze. Waarom probeer je het nu niet ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels