Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van oktober


Sterrenbeeld Ram

Als jij ergens mee zit, laat dat dan duidelijk merken. Deze maand heb jij de neiging om je te gedragen als een echte binnenvetter. Begin eens lekker te mopperen, niet om je zin te krijgen maar gewoon om je onvrede te uiten. Laat goed zien dat je het ergens niet mee eens bent. Het is belangrijk voor je partner en je vrienden om te zien dat ook jij je grenzen hebt en dat je niet altijd maar over je laat lopen. Zorg er zelf voor dat de mensen in je omgeving rekening met jou kunnen houden. Je zult zien dat ze dat dan ook gaan doen.

Ram - oktober

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels