Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van oktober


Sterrenbeeld Ram

Je maakt een tijd van medewerking mee. Veel mensen om je heen zijn bereid om jou te helpen. Waarschijnlijk is deze ervaring jou vreemd. Jij helpt immers altijd juist die ander. Deze maand is het echter omgekeerd, jij krijgt hulp. Als je dus iets nieuws wilt beginnen in je werk of privé, doe dat dan nu. Het is een gunstige tijd ook om te gaan samenwonen of een nieuwe relatie te beginnen. In de liefde voel jij je zelfverzekerd, een gevoel wat vrij uniek is voor jou. Besteed deze tijd goed, je kunt nu een basis leggen voor de rest van je leven.

Ram - oktober

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van zaterdag: Impulsiviteit

Krijg je 'Impulsiviteit' ? Dan kan het zijn dat je vaak het gevoel hebt te snel gehandeld te hebben. Of net te snel je mening gaf. Het is goed om het eerste dat bij je opkomt even te toetsen. Dat kan soms met de ego-toets en soms door met je hart naar de consequenties te kijken. Je te openen voor wat er daarna komt, na de impulsieve (re)actie. Het toetsen staat je spontaniteit niet in de weg.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels