Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van oktober


Sterrenbeeld Ram

Je maakt een tijd van medewerking mee. Veel mensen om je heen zijn bereid om jou te helpen. Waarschijnlijk is deze ervaring jou vreemd. Jij helpt immers altijd juist die ander. Deze maand is het echter omgekeerd, jij krijgt hulp. Als je dus iets nieuws wilt beginnen in je werk of privé, doe dat dan nu. Het is een gunstige tijd ook om te gaan samenwonen of een nieuwe relatie te beginnen. In de liefde voel jij je zelfverzekerd, een gevoel wat vrij uniek is voor jou. Besteed deze tijd goed, je kunt nu een basis leggen voor de rest van je leven.

Ram - oktober

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels