Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van oktober


Sterrenbeeld Ram

Jij voelt je krachtiger en energieker worden. Je bent ook wat sneller geprikkeld dan anders waardoor je directer op de omgeving gaat reageren. Een uitstekende periode om je te bezinnen op hoe jij met jouw gevoelens om wilt gaan de aankomende jaren. Jij bent verzorgend van aard, maar laat dat voor die ander geen automatisme worden. Je hebt recht op waardering. Pas op dat je door je bruisende energie niet over je grenzen heen gaat. Als dat gebeurt kan het zijn dat je door je lichaam wordt teruggefloten, dat wil zeggen: je kunt dan flink ziek worden.

Ram - oktober

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels