Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van november


Sterrenbeeld Ram

Jouw vrijheid - blijheid manie is vanaf deze maand definitief voorbij. Je zult je verantwoordelijkheden weer moeten oppakken en dat doe je ook in de loop van de maand. Je omgeving zal opgelucht zijn dat jij weer terugkeert in de wereld van de volwassenen, alhoewel een enkeling jouw zomerse gedrag wel zal missen. Gelukkig kun je en zul je de komende tijd wel je creativiteit uitleven. Als je realistische levensdoelen stelt, dan kun je ze ook zeker halen. Eigenlijk zul je succesvol zijn in alles wat jij aanpakt, mits je serieus te werk gaat.

Ram - november

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels