Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van november


Sterrenbeeld Ram

Jij weet deze maand jouw gedachten en plannen goed over te brengen op anderen. Veel van jouw ideeën worden door anderen opgepakt en uitgevoerd. Je wordt gewaardeerd om je originele ideeën en mensen dwarrelen de hele tijd om jou heen. Deze vele contacten zorgen ook voor nieuwe contacten in de privé-sfeer en dat is mooi meegenomen. Aangezien jij van nature niet vies bent van een flirt, kan dit een roerige tijd worden als je al een liefdesrelatie hebt. Blijf wel eerlijk, anders loopt deze mooie tijd heel vervelend af.

Ram - november

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels