Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van maart


Sterrenbeeld Ram

Deze maand begint waarschijnlijk met een financiële meevaller. Het kan zijn dat je partner de meevaller heeft, maar ook dan profiteer jij hiervan mee. In de loop van de maand kun je echter ook een paar heftige dingen meemaken op het gebied van je eigen gezin of je ouderlijk gezin. Bovendien kunnen dingen die thuis niet helemaal lekker lopen nu opeens aan het licht komen en dit is jouw kans om deze zaken aan te pakken. In de liefde ben je een echte thuiszitter. Jij zit gezellig op de bank met je geliefde en gaat voor verdieping van jullie emotionele band.

Ram - maart

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van woensdag: Rijkdom

Als je 'Rijkdom' krijgt weet dan dat het rijkdom je toekomt. En wellicht weet je dat ook wel. Rijkdom op alle gebieden wel te verstaan. Niet alleen materieel want dan is het armoede. Rijkdom is jouw vermogen, jouw capaciteit om te leven , te genieten. Rijkdom is een zijnskwaliteit. Rijkdom is de innerlijke ruimte die je voelt en de vrijheid om te zijn, en dus ook te laten zijn.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels