Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van maart


Sterrenbeeld Ram

Jij bent een beetje een losbol de komende tijd. Je hebt geen zin om diepzinnig bezig te zijn, je hebt zin om dingen te doen. Het liefst zonder daar eerst over na te denken. Je bent energiek en die energie die moet er uit. Of je daarbij mensen tegen de borst stoot interesseert jou niet, dat zijn problemen voor later. Het is nu de tijd om te genieten. En er gaat natuurlijk niets boven genieten! Let echter wel een beetje op de gevoelens van hen die jij lief hebt. Het zou toch zonde zijn als jij straks de mensen verliest waar je echt omgeeft.

Ram - maart

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels