Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van juni


Sterrenbeeld Ram

Je financiële kijk op zaken is goed en dat merk je in je portemonnee. Houd wel je hoofd erbij, want als je even indut kun je gemakkelijk de verkeerde beslissing nemen en dat komt je dan letterlijk duur te staan. In de liefde gaat het naar je zin, maar het is meer lol maken dan serieuze relaties opbouwen. Dat is wellicht even wennen voor jou, geniet er gewoon van. Waarschijnlijk zul je meer geld uitgeven aan vermaak, eventueel met je kinderen. Lichtzinnig, in jouw ogen is het dat al snel, maar je zult er door worden verrijkt. Ook hier geldt: lekker van genieten.

Ram - juni

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van woensdag: Rijkdom

Als je 'Rijkdom' krijgt weet dan dat het rijkdom je toekomt. En wellicht weet je dat ook wel. Rijkdom op alle gebieden wel te verstaan. Niet alleen materieel want dan is het armoede. Rijkdom is jouw vermogen, jouw capaciteit om te leven , te genieten. Rijkdom is een zijnskwaliteit. Rijkdom is de innerlijke ruimte die je voelt en de vrijheid om te zijn, en dus ook te laten zijn.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels