Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van juni


Sterrenbeeld Ram

Jij voelt je erg gelukkig de komende tijd. In de liefde kan er veel gebeuren en jij voelt je emotioneel erg sterk. Zend echter niet alleen non-verbale signalen uit naar je geliefde, probeer ook woorden te geven aan jouw gevoelens. Dat is voor jou wel extra moeilijk, omdat jij veel meer via het emotionele kanaal communiceert dan via het mentale kanaal. Toch zul je moeten gaan praten omdat je alleen zo zeker weet dat die ander jou ook werkelijk begrepen heeft. Communicatie is een dialoog, van twee kanten is het luisteren, vragen en vertellen.

Ram - juni

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels