Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van juli


Sterrenbeeld Ram

Je carrière is belangrijk voor je en je bent daarom ook succesvol. Het is zelfs zo dat jij deze maand bijna geen moeite hoeft te doen om succesvol te zijn. Het lijkt wel of men jou opzoekt, of de carrièremogelijkheden jou opzoeken. Je hebt een uitstraling die past bij je succes, je kleedt je naar succes en je hebt een charismatische uitstraling. Je bent een succesmagneet. Maak gebruik van deze kansen om je bedrijf of carrière op te bouwen. In de liefde gaat het min of meer hetzelfde. Je uitstraling zorgt voor succes. Je bent gelukkig, maar te veel passie kan leiden tot wrijvingen met je partner.

Ram - juli

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van vrijdag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels