Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van juli


Sterrenbeeld Ram

Jouw energieke en doortastende houding geeft je deze maand een uitstraling van natuurlijk leiderschap. Je weet wat je wilt en je gaat ervoor. Andere mensen zullen jou als vanzelf volgen. Toch kan er een conflict ontstaan, als je niet genoeg laat zien hoe jij je voelt. Zeker de mensen die echt om jou geven zullen dit niet blijvend accepteren. Zij willen niet alleen je sterke buitenkant zien maar ook je gevoelige binnenkant. Laat zien dat ook jij maar een mens bent. Je zult je echt moeten gaan afvragen hoe jij met je gevoelens omgaat.

Ram - juli

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels