Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van januari


Sterrenbeeld Ram

In de liefde voor jou geen duidelijkheid deze maand. Je zult je goed vermaken en je hebt volop de aandacht van geschikte kandidaten in de liefde. Maar stabiliteit en zekerheid zul je niet hebben. Als je daar echter rekening mee houdt, ga je een heerlijke tijd tegemoet. Vooral singles kunnen maar beter genieten van deze periode en hun batterijtje lekker opladen. Heb jij iemand op het oog dan ga je er voor. Je houdt niet van spelletjes, je bent recht door zee. Duidelijkheid is voor jou belangrijk. Je zult bovendien erg je best doen om het de ander naar de zin te maken.

Ram - januari

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van woensdag: Begeerte

Als begeerte iets komt vertellen is het waarschijnlijk dat je ergens zo sterk naar verlangt dat het je uit balans brengt. Onze begeerte maakt ons blind en laat ons dingen doen die onszelf en soms ook onze omgeving geweld aandoen. Maar het verlangen is zo sterk. Ooit zul je leren dat zelfbeheersing niet zo moeilijk is als je denkt. Het is een keuze. Waarom probeer je het nu niet ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels