Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van januari


Sterrenbeeld Ram

De laatste maanden was jouw binnenwereld belangrijk, je emoties en je innerlijke rust, maar ook huis en haard. Deze maand gaat jouw interesse verschuiven van je binnenwereld naar de buitenwereld. Carrière en werk worden weer belangrijker voor jou. Sociale contacten worden door jou weer opgebouwd en onderhouden. Je gaat weer mensen ontmoeten en vrienden maken. Oude vriendschappen worden weer opgepoetst, kortom je staat weer in de buitenwereld. Vooral in je carrière kun je hierdoor grote sprongen maken. De liefde is ook op en top deze maand. Je bent zelfverzekerd en niet bang voor een afwijzing. Deze houding maakt je juist extra aantrekkelijk.

Ram - januari

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van woensdag: Begeerte

Als begeerte iets komt vertellen is het waarschijnlijk dat je ergens zo sterk naar verlangt dat het je uit balans brengt. Onze begeerte maakt ons blind en laat ons dingen doen die onszelf en soms ook onze omgeving geweld aandoen. Maar het verlangen is zo sterk. Ooit zul je leren dat zelfbeheersing niet zo moeilijk is als je denkt. Het is een keuze. Waarom probeer je het nu niet ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels