Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van januari


Sterrenbeeld Ram

De laatste maanden was jouw binnenwereld belangrijk, je emoties en je innerlijke rust, maar ook huis en haard. Deze maand gaat jouw interesse verschuiven van je binnenwereld naar de buitenwereld. Carrière en werk worden weer belangrijker voor jou. Sociale contacten worden door jou weer opgebouwd en onderhouden. Je gaat weer mensen ontmoeten en vrienden maken. Oude vriendschappen worden weer opgepoetst, kortom je staat weer in de buitenwereld. Vooral in je carrière kun je hierdoor grote sprongen maken. De liefde is ook op en top deze maand. Je bent zelfverzekerd en niet bang voor een afwijzing. Deze houding maakt je juist extra aantrekkelijk.

Ram - januari

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van woensdag: Rijkdom

Als je 'Rijkdom' krijgt weet dan dat het rijkdom je toekomt. En wellicht weet je dat ook wel. Rijkdom op alle gebieden wel te verstaan. Niet alleen materieel want dan is het armoede. Rijkdom is jouw vermogen, jouw capaciteit om te leven , te genieten. Rijkdom is een zijnskwaliteit. Rijkdom is de innerlijke ruimte die je voelt en de vrijheid om te zijn, en dus ook te laten zijn.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels