Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van januari


Sterrenbeeld Ram

Je ergert je de laatste tijd snel aan de mensen om je heen en dat ligt niet aan al die anderen. Meestal ben jij vriendelijk tegen iedereen en deze uitstraling zorgt ervoor dat je met de meeste mensen goed kunt opschieten. Maar zeker in je vriendenkring en in een eventuele relatie, wil jij in deze periode duidelijkheid scheppen. Je wilt aangeven waar jij voor staat en waar jouw grenzen liggen. En daarvoor schuw je een harde confrontatie niet als dat nodig mocht zijn. Natuurlijk zoek je nog steeds naar harmonie, maar niet ten koste van jezelf.

Ram - januari

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels