Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van februari


Sterrenbeeld Ram

Dit is waarschijnlijk een bijzondere maand voor jou. Je hebt je aandacht voornamelijk gericht op huis en haard. Dit levert je een zekere innerlijk rust op en juist deze rust zorgt ervoor dat je op je werk opeens meer kans hebt op een carri├Ęresprong. In de liefde ben je erg gelukkig deze periode. Je partner doet zijn of haar best om het jou naar de zin te maken. Je hebt een fijn gevoel voor harmonie en dat kan je partner zeker waarderen. Het is je aan te zien dat je je goed voelt. Het is je uitstraling, de energie van binnenuit die mensen aanspreekt.

Ram - februari

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van donderdag: Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is een begrip waarover veel onbegrip is. En misschien geldt dat ook wel voor jou. Verantwoordelijkheid is het accepteren van de consequenties van jouw handelen, denken en spreken en jouw jouw (innerlijke) houding en de erkenning daarvan. Het is het meest liefdevolle wat je voor jezelf kunt doen. Het is de acceptatie van jezelf

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels