Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van februari


Sterrenbeeld Ram

Dit is waarschijnlijk een bijzondere maand voor jou. Je hebt je aandacht voornamelijk gericht op huis en haard. Dit levert je een zekere innerlijk rust op en juist deze rust zorgt ervoor dat je op je werk opeens meer kans hebt op een carri├Ęresprong. In de liefde ben je erg gelukkig deze periode. Je partner doet zijn of haar best om het jou naar de zin te maken. Je hebt een fijn gevoel voor harmonie en dat kan je partner zeker waarderen. Het is je aan te zien dat je je goed voelt. Het is je uitstraling, de energie van binnenuit die mensen aanspreekt.

Ram - februari

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van woensdag: Rijkdom

Als je 'Rijkdom' krijgt weet dan dat het rijkdom je toekomt. En wellicht weet je dat ook wel. Rijkdom op alle gebieden wel te verstaan. Niet alleen materieel want dan is het armoede. Rijkdom is jouw vermogen, jouw capaciteit om te leven , te genieten. Rijkdom is een zijnskwaliteit. Rijkdom is de innerlijke ruimte die je voelt en de vrijheid om te zijn, en dus ook te laten zijn.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels