Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van december


Sterrenbeeld Ram

Je onafhankelijkheid is sterk deze maand. Het betekent dat je aandacht hebt voor jezelf, voor wat jij wilt. Je kunt in deze periode de dingen naar jouw hand zetten. Dat moet je nu doen, nu is de tijd daarvoor. Je bent krachtig en je geliefde zal zich met genoegen naar jouw wensen schikken. Je kunt anderen plezieren door jezelf te plezieren! Is dat niet mooi!? Normaalgesproken ben je iemand die niet lang nadenkt over uitgaven of investeringen. Deze maand ben je echter veel voorzichtiger en zul je ook minder speculeren op de financiële markt. Het legt je overigens geen windeieren.

Ram - december

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van woensdag: Begeerte

Als begeerte iets komt vertellen is het waarschijnlijk dat je ergens zo sterk naar verlangt dat het je uit balans brengt. Onze begeerte maakt ons blind en laat ons dingen doen die onszelf en soms ook onze omgeving geweld aandoen. Maar het verlangen is zo sterk. Ooit zul je leren dat zelfbeheersing niet zo moeilijk is als je denkt. Het is een keuze. Waarom probeer je het nu niet ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels