Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van december


Sterrenbeeld Ram

In principe ben jij een zuinig en niet te uitbundig mens. Jouw behoefte aan orde en regelmaat maakt het je soms lastig om voorbij al jouw verplichtingen te kijken. Ruim deze maand in je doelen ook plaats in voor plezier en ontspanning. Het helpt je om jouw leven te relativeren en dat zorgt ervoor dat je minder kritisch op anderen reageert. Je verwacht veel van jezelf en soms zelfs het onmogelijke. En dat verwacht je ook van anderen. Geen wonder dus dat jij deze maand op veel verzet kan stuiten. Praat daarover en leer zo de lat iets minder hoog te leggen voor die ander en voor jezelf.

Ram - december

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van vrijdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels