Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van april


Sterrenbeeld Ram

Dit is een maand waarin jij met volle teugen zult genieten. Genieten is goed, maar als je het overdrijft zal dit zeker problemen geven op de weegschaal. Dit is ook de tijd van het jaar waarin jij de omstandigheden naar je hand kunt zetten, het zal gebeuren zoals jij het wilt. Maak daar gebruik van, want deze periode duurt niet eeuwig. Je vindt in deze periode je innerlijke waarden belangrijker dan status en uiterlijke successen. Je zult je carrière niet verwaarlozen, maar jezelf gelukkig voelen en weten dat je het goede in je leven doet, is vele malen belangrijker voor jou.

Ram - april

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van donderdag: Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is een begrip waarover veel onbegrip is. En misschien geldt dat ook wel voor jou. Verantwoordelijkheid is het accepteren van de consequenties van jouw handelen, denken en spreken en jouw jouw (innerlijke) houding en de erkenning daarvan. Het is het meest liefdevolle wat je voor jezelf kunt doen. Het is de acceptatie van jezelf

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels