Maandhoroscoop Ram


Horoscoop van april


Sterrenbeeld Ram

Dit is een maand waarin jij met volle teugen zult genieten. Genieten is goed, maar als je het overdrijft zal dit zeker problemen geven op de weegschaal. Dit is ook de tijd van het jaar waarin jij de omstandigheden naar je hand kunt zetten, het zal gebeuren zoals jij het wilt. Maak daar gebruik van, want deze periode duurt niet eeuwig. Je vindt in deze periode je innerlijke waarden belangrijker dan status en uiterlijke successen. Je zult je carrière niet verwaarlozen, maar jezelf gelukkig voelen en weten dat je het goede in je leven doet, is vele malen belangrijker voor jou.

Ram - april

Meer horoscopen voor RamEerdere maandhoroscopen voor RamDagkaart van woensdag: Rijkdom

Als je 'Rijkdom' krijgt weet dan dat het rijkdom je toekomt. En wellicht weet je dat ook wel. Rijkdom op alle gebieden wel te verstaan. Niet alleen materieel want dan is het armoede. Rijkdom is jouw vermogen, jouw capaciteit om te leven , te genieten. Rijkdom is een zijnskwaliteit. Rijkdom is de innerlijke ruimte die je voelt en de vrijheid om te zijn, en dus ook te laten zijn.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels