Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van september


Sterrenbeeld Kreeft

Je hart ligt nog steeds thuis, bij de mensen waar je echt om geeft. Je carrière verdient minder aandacht, maar overdrijf dit niet. Zorg wel dat de balans in evenwicht blijft. In de liefde gaat het nog steeds zoals jij het graag wilt. Je ziet er goed uit en een flirt op zijn tijd ga je zeker niet uit de weg. Maar gelukkig voelt jouw partner zich ook erg geliefd door jou. Je laat jouw liefde voor hem of haar immers duidelijk zien aan de buitenwereld. Van jaloezie is dan ook geen sprake. Je kunt dus heerlijk jezelf zijn deze maand en genieten van het leven.

Kreeft - september

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van donderdag: Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is een begrip waarover veel onbegrip is. En misschien geldt dat ook wel voor jou. Verantwoordelijkheid is het accepteren van de consequenties van jouw handelen, denken en spreken en jouw jouw (innerlijke) houding en de erkenning daarvan. Het is het meest liefdevolle wat je voor jezelf kunt doen. Het is de acceptatie van jezelf

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels