Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van september


Sterrenbeeld Kreeft

Normaalgesproken weet je heel goed wat je wilt en ben je een expert in het overtuigen van mensen. Jij weet iedereen altijd aan jouw kant te krijgen, zonder dat je daar zelf eigenlijk erg in hebt. Deze maand zie je echter in dat je een compromis zult moeten sluiten. Zorg ervoor dat je met dat compromis niet te veel van jouw eigen principes afwijkt. Als je te veel van je eigen normen en waarden afwijkt kun je op de lange duur een slecht gevoel overhouden aan deze deal. Wil je afspraken maken voor langere tijd, zorg dan vooral dat je jezelf blijft.

Kreeft - september

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels