Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van september


Sterrenbeeld Kreeft

Normaalgesproken weet je heel goed wat je wilt en ben je een expert in het overtuigen van mensen. Jij weet iedereen altijd aan jouw kant te krijgen, zonder dat je daar zelf eigenlijk erg in hebt. Deze maand zie je echter in dat je een compromis zult moeten sluiten. Zorg ervoor dat je met dat compromis niet te veel van jouw eigen principes afwijkt. Als je te veel van je eigen normen en waarden afwijkt kun je op de lange duur een slecht gevoel overhouden aan deze deal. Wil je afspraken maken voor langere tijd, zorg dan vooral dat je jezelf blijft.

Kreeft - september

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels