Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van oktober


Sterrenbeeld Kreeft

Dit wordt een maand met tegenstellingen. Aan de ene kant ben je sterk geneigd je eigen weg te gaan en uit te stippelen, maar aan de andere kant voel je de onzekerheid. Ook wordt jouw vuur sterk aangewakkerd deze maand terwijl je aan de andere kant heel veel tegenwind kunt verwachten. Het devies voor deze maand is dan ook om zeker je eigen weg te gaan en de dingen naar jouw hand te zetten. Maar verwacht niet te snel resultaat, wees geduldig. De resultaten komen wel, daarvoor is jouw vuurtje veel te sterk aanwezig, maar ze komen trager dan verwacht.

Kreeft - oktober

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van donderdag: Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is een begrip waarover veel onbegrip is. En misschien geldt dat ook wel voor jou. Verantwoordelijkheid is het accepteren van de consequenties van jouw handelen, denken en spreken en jouw jouw (innerlijke) houding en de erkenning daarvan. Het is het meest liefdevolle wat je voor jezelf kunt doen. Het is de acceptatie van jezelf

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels