Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van oktober


Sterrenbeeld Kreeft

In de liefde voor jou geen duidelijkheid deze maand. Je zult je goed vermaken en je hebt volop de aandacht van geschikte kandidaten in de liefde. Maar stabiliteit en zekerheid zul je niet hebben. Als je daar echter rekening mee houdt, ga je een heerlijke tijd tegemoet. Vooral singles kunnen maar beter genieten van deze periode en hun batterijtje lekker opladen. Heb jij iemand op het oog dan ga je er voor. Je houdt niet van spelletjes, je bent recht door zee. Duidelijkheid is voor jou belangrijk. Je zult bovendien erg je best doen om het de ander naar de zin te maken.

Kreeft - oktober

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van donderdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels