Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van november


Sterrenbeeld Kreeft

De tegenstellingen die je vorige maand voelde houden onverminderd aan. In de liefde wil het allemaal niet zo vlotten, maar je zit nog steeds middenin je jaarlijkse piek als het gaat om persoonlijk welbevinden. Kortom je voelt je prima en je zorgt goed voor jezelf. De liefde en de ander is op dit moment voor jou even van later zorg. Je vermaakt jezelf wel op deze manier. Je investeert veel in jezelf op gebieden als gezondheid, uiterlijk en imago. Ook op financieel gebied zal het deze maand steeds beter met jou gaan en dat is een direct gevolg van deze investeringen in jezelf.

Kreeft - november

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van donderdag: Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is een begrip waarover veel onbegrip is. En misschien geldt dat ook wel voor jou. Verantwoordelijkheid is het accepteren van de consequenties van jouw handelen, denken en spreken en jouw jouw (innerlijke) houding en de erkenning daarvan. Het is het meest liefdevolle wat je voor jezelf kunt doen. Het is de acceptatie van jezelf

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels