Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van november


Sterrenbeeld Kreeft

Op je werk zul jij deze maand veel respect en erkenning voor je activiteiten krijgen. Dat geeft je zelfvertrouwen natuurlijk een enorme oppepper. Je wordt zelfstandiger en onafhankelijker in de loop van de maand. Je toegenomen zelfvertrouwen geeft je tevens een aantrekkelijke uitstraling, die vooral op het werk zijn uitwerking heeft. Bovendien ben jij deze maand sterk seksueel gericht, wat je gedrag zeker zal beïnvloeden. Kijk uit dat je geen dingen doet waar je later spijt van krijgt of waarmee je mensen in je directe omgeving veel pijn doet. Want dat is de keerzijde van al die mooie kansen in de liefde.

Kreeft - november

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van zaterdag: Wijsheid

Als de kaart 'Wijsheid' jou vandaag ten deel valt mag je jouw wijsheid omarmen. Je bent een mooi mens. Het kan ook een uitnodiging zijn om de wijsheid die je bezit meer ruimte te geven. Dus; je bent wijs, accepteer het en wees het ! Maar trap niet in de valkuil te wijste te moeten zijn !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels