Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van november


Sterrenbeeld Kreeft

Jij bent deze maand weer volop actief met jouw sociale leven. Jij bent een graag geziene gast op feestjes. Maar je staat ook altijd klaar om iets te doen voor anderen, voor je sportvereniging of voor een goede vriend, niets is voor jou te veel. Je lijkt niet kapot te krijgen. Maar de uitdaging ligt voor jou echter in het leven van alledag. Hoe zit het met de gezelligheid in huis? Kook eens een lekker dineetje voor jou en je partner en/of je kinderen. Ga eens iets gezelligs doen met je eigen kinderen. Vergeet de gewone dingen des levens niet.

Kreeft - november

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van donderdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels