Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van november


Sterrenbeeld Kreeft

Jij bent deze maand weer volop actief met jouw sociale leven. Jij bent een graag geziene gast op feestjes. Maar je staat ook altijd klaar om iets te doen voor anderen, voor je sportvereniging of voor een goede vriend, niets is voor jou te veel. Je lijkt niet kapot te krijgen. Maar de uitdaging ligt voor jou echter in het leven van alledag. Hoe zit het met de gezelligheid in huis? Kook eens een lekker dineetje voor jou en je partner en/of je kinderen. Ga eens iets gezelligs doen met je eigen kinderen. Vergeet de gewone dingen des levens niet.

Kreeft - november

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van vrijdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels