Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van maart


Sterrenbeeld Kreeft

Je zult je energie deze maand meer richten op je thuissituatie dan op je carrière en/of je maatschappelijke succes. Vooral je kroost, of het kind in jou, is belangrijk voor je en dat heeft deze maand ook echt wat meer aandacht nodig dan anders. Ga je hier niet op in dan kun je daar zelfs op de een of andere manier toe worden gedwongen. Volg dus je gevoel en doe wat goed voelt, voordat de omstandigheden je inhalen. Je stelt je wat minder onafhankelijk op, maar je bent meestal niet iemand die hoog van de toren blaast. Je voelt je gelukkig op je eigen stekkie.

Kreeft - maart

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van vrijdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels