Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van maart


Sterrenbeeld Kreeft

Je zult je energie deze maand meer richten op je thuissituatie dan op je carrière en/of je maatschappelijke succes. Vooral je kroost, of het kind in jou, is belangrijk voor je en dat heeft deze maand ook echt wat meer aandacht nodig dan anders. Ga je hier niet op in dan kun je daar zelfs op de een of andere manier toe worden gedwongen. Volg dus je gevoel en doe wat goed voelt, voordat de omstandigheden je inhalen. Je stelt je wat minder onafhankelijk op, maar je bent meestal niet iemand die hoog van de toren blaast. Je voelt je gelukkig op je eigen stekkie.

Kreeft - maart

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van zondag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels