Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van maart


Sterrenbeeld Kreeft

Je zult je energie deze maand meer richten op je thuissituatie dan op je carrière en/of je maatschappelijke succes. Vooral je kroost, of het kind in jou, is belangrijk voor je en dat heeft deze maand ook echt wat meer aandacht nodig dan anders. Ga je hier niet op in dan kun je daar zelfs op de een of andere manier toe worden gedwongen. Volg dus je gevoel en doe wat goed voelt, voordat de omstandigheden je inhalen. Je stelt je wat minder onafhankelijk op, maar je bent meestal niet iemand die hoog van de toren blaast. Je voelt je gelukkig op je eigen stekkie.

Kreeft - maart

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van dinsdag: Acceptatie

Heb je moeite met accepteren van wat voor je ligt ? Accepteren gat altijd over dat wat in je is. Over erkennen dus. Als je jezelf accepteert ben je in staat in liefde te leven. Accepteren is noch vergoeilijken noch uitleven, het is inzien, volkomen eerlijk zijn naar jezelf. Vind je het moeilijk, begin dan met je voor te stellen dat je het erkent, waar je tegenaan loopt. Doe het stapje voor stapje.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels