Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van maart


Sterrenbeeld Kreeft

Je hebt de afgelopen maanden niet veel kunnen doen, maar als het goed is ben je er wel achtergekomen wat je diep van binnen wilt. Nu je dit helder hebt en je plannen klaar hebt liggen, kun je overgaan tot de uitvoering. Jouw initiatieven zullen hun vruchten afwerpen en je kunt je doelen bereiken. Je staat sterk in je schoenen en je persoonlijkheid dwingt respect af. Ook in de liefde betekent dit dat alle deuren opeens open gaan voor jou. Blijf toch wat terughoudend in de liefde, de beste tijd moet nog komen. Zorg dat je nog even vrij blijft.

Kreeft - maart

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van donderdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels