Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van maart


Sterrenbeeld Kreeft

Je hebt de afgelopen maanden niet veel kunnen doen, maar als het goed is ben je er wel achtergekomen wat je diep van binnen wilt. Nu je dit helder hebt en je plannen klaar hebt liggen, kun je overgaan tot de uitvoering. Jouw initiatieven zullen hun vruchten afwerpen en je kunt je doelen bereiken. Je staat sterk in je schoenen en je persoonlijkheid dwingt respect af. Ook in de liefde betekent dit dat alle deuren opeens open gaan voor jou. Blijf toch wat terughoudend in de liefde, de beste tijd moet nog komen. Zorg dat je nog even vrij blijft.

Kreeft - maart

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels