Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van juni


Sterrenbeeld Kreeft

De ontwikkelingen van de vorige maanden zetten zich door. Op het gebied van werk en carrière lijkt weinig te gebeuren, maar niets is minder waar. De zaken zijn nog in ontwikkeling en zijn nog niet zichtbaar voor de buitenwereld. De ontwikkelingen zijn zelfs bij jou waarschijnlijk nog niet helemaal doorgedrongen, maar dat komt. Je zelfbewuste uitstraling zal je ook deze maand in de liefde veel vooruitgang bieden. Je huidige relatie gaat met sprongen vooruit en het feit dat je meer in staat zult zijn van jezelf te houden maakt het voor jou ook mogelijk meer van anderen te houden.

Kreeft - juni

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van donderdag: Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is een begrip waarover veel onbegrip is. En misschien geldt dat ook wel voor jou. Verantwoordelijkheid is het accepteren van de consequenties van jouw handelen, denken en spreken en jouw jouw (innerlijke) houding en de erkenning daarvan. Het is het meest liefdevolle wat je voor jezelf kunt doen. Het is de acceptatie van jezelf

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels