Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van juni


Sterrenbeeld Kreeft

Je sociale leven is in deze maand op en top. Je ontmoet veel vrienden en leert nieuwe mensen kennen. Het is een mooie periode om je sociale omgangsvormen te verfijnen, je gaat immers om met zeer veel verschillende mensen. In de liefde gaat het eveneens naar wens. Jij voelt je wellicht aangetrokken tot iemand uit een ander land of uit een andere cultuur. De spanning geeft je het gevoel dat je leeft. Heb je een partner zoek dan die spanning samen met je partner op. Durf ook eerlijk te zijn ten opzichte van hem of haar.

Kreeft - juni

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van vrijdag: Het Masker

Als je 'het masker' keert, leg je het af. Als je je maskert kent herinner je dan dat het een prijs heeft. Als je jouw masker nog onvoldoende kent, probeer dan zicht te krijgen op die gedachten, houdingen en handelingen die de mensen om jou heen voor jou moeten winnen. Waar ben je bang op afgewezen te worden ? Realiseer je dat je daar je masker optrekt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels