Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van juni


Sterrenbeeld Kreeft

Jouw sociale leven staat hoog op je prioriteitenlijstje deze maand en dat is goed. Degene die met jou een romantische relatie begint, kan rekenen op een koninklijke behandeling. Je bent op en top charmeur en je geniet ervan om de ander in de watten te leggen. Je kunt rekenen op een periode vol romantiek en erotiek. Op het werk kun jij een zakelijke relatie aangaan. Zorg ervoor dat je niet in machtsspelletjes terechtkomt. Jouw kracht ligt deze maand duidelijk op het gebied van de liefde en harmonie. Volg dus ook de meegaande weg in plaats van de tegendraadse weg.

Kreeft - juni

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van donderdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels