Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van juni


Sterrenbeeld Kreeft

Jouw sociale leven staat hoog op je prioriteitenlijstje deze maand en dat is goed. Degene die met jou een romantische relatie begint, kan rekenen op een koninklijke behandeling. Je bent op en top charmeur en je geniet ervan om de ander in de watten te leggen. Je kunt rekenen op een periode vol romantiek en erotiek. Op het werk kun jij een zakelijke relatie aangaan. Zorg ervoor dat je niet in machtsspelletjes terechtkomt. Jouw kracht ligt deze maand duidelijk op het gebied van de liefde en harmonie. Volg dus ook de meegaande weg in plaats van de tegendraadse weg.

Kreeft - juni

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels