Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van juli


Sterrenbeeld Kreeft

Deze maand vindt een verschuiving plaats. "I did it my way" is voor jou voorlopig weer voorbij, je geeft andere mensen de aandacht die ze nodig hebben. Het is in het leven geven en nemen, en beide onderdelen zijn even belangrijk. Voor jou breekt in de loop van de maand duidelijk een periode van geven aan en sluit je een periode van nemen af. Zo ontwikkel je je slingerend tussen jezelf en de ander. In de liefde en in de contacten met je familie loopt het niet allemaal even soepel. Je kunt tegengas verwachten van je partner en je familie.

Kreeft - juli

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van donderdag: Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is een begrip waarover veel onbegrip is. En misschien geldt dat ook wel voor jou. Verantwoordelijkheid is het accepteren van de consequenties van jouw handelen, denken en spreken en jouw jouw (innerlijke) houding en de erkenning daarvan. Het is het meest liefdevolle wat je voor jezelf kunt doen. Het is de acceptatie van jezelf

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels