Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van juli


Sterrenbeeld Kreeft

Deze maand zul jij je voornamelijk richten op je uiterlijke verschijning. Er goed uitzien is nou eenmaal belangrijk voor jou. Toch ga je deze maand ook dieper en neem je jezelf eens helemaal grondig onder de loep. Het is wel verstandig om drastische veranderingen tot volgende maand uit te stellen, je kunt in de loop van de maand namelijk wel een paar keer van inzicht veranderen. Deze maand krijg je een aantal leuke flirts, maar als je een relatie hebt zal dit veel stress veroorzaken. Als single kun je flirts verwachten op de meest vreemde plaatsen.

Kreeft - juli

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van donderdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels