Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van juli


Sterrenbeeld Kreeft

Deze maand zul jij je voornamelijk richten op je uiterlijke verschijning. Er goed uitzien is nou eenmaal belangrijk voor jou. Toch ga je deze maand ook dieper en neem je jezelf eens helemaal grondig onder de loep. Het is wel verstandig om drastische veranderingen tot volgende maand uit te stellen, je kunt in de loop van de maand namelijk wel een paar keer van inzicht veranderen. Deze maand krijg je een aantal leuke flirts, maar als je een relatie hebt zal dit veel stress veroorzaken. Als single kun je flirts verwachten op de meest vreemde plaatsen.

Kreeft - juli

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van zondag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels