Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van juli


Sterrenbeeld Kreeft

Deze maand gaat het om relaties opbouwen, netwerken is het toverwoord. Je zult om je carrière goed te laten verlopen de juiste contacten moeten leggen, dus bezoek de juiste beursen, congressen etc. Het kan zijn dat je van baan wisselt deze maand. Jouw werkomgeving lijkt instabiel. In de privé-sfeer wordt op een heel bijzondere manier een beroep op jou gedaan. Het kan zijn dat je partner of iemand uit je directe omgeving jouw hulp inroept en even niet meer alleen verder kan. Zorg dat je alles uit je handen laat vallen om op het juiste moment op de juiste plek te zijn.

Kreeft - juli

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels