Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van januari


Sterrenbeeld Kreeft

Dit is een carri├Ęregerichte maand. Jouw op je werkgerichte houding zal je echter niet alleen maatschappelijk verder brengen, ook op sociaal gebied kan er hierdoor veel veranderen. Je aanzien groeit en je zelfvertrouwen groeit nog harder. Je vindt het heerlijk om te werken in deze periode, alles lijkt immers vanzelf te gaan. Bovendien is een flirt op het werk niet uitgesloten. Je kunt een verhouding krijgen met je baas of met een collega. Ben je geen single dan kan dit ook gewoon betekenen dat je partner je ambities ondersteunt. Er staat je in ieder geval een heerlijke tijd te wachten.

Kreeft - januari

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van vrijdag: Het Masker

Als je 'het masker' keert, leg je het af. Als je je maskert kent herinner je dan dat het een prijs heeft. Als je jouw masker nog onvoldoende kent, probeer dan zicht te krijgen op die gedachten, houdingen en handelingen die de mensen om jou heen voor jou moeten winnen. Waar ben je bang op afgewezen te worden ? Realiseer je dat je daar je masker optrekt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels