Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van januari


Sterrenbeeld Kreeft

Dit is een carrièregerichte maand. Jouw op je werkgerichte houding zal je echter niet alleen maatschappelijk verder brengen, ook op sociaal gebied kan er hierdoor veel veranderen. Je aanzien groeit en je zelfvertrouwen groeit nog harder. Je vindt het heerlijk om te werken in deze periode, alles lijkt immers vanzelf te gaan. Bovendien is een flirt op het werk niet uitgesloten. Je kunt een verhouding krijgen met je baas of met een collega. Ben je geen single dan kan dit ook gewoon betekenen dat je partner je ambities ondersteunt. Er staat je in ieder geval een heerlijke tijd te wachten.

Kreeft - januari

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van vrijdag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels