Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van december


Sterrenbeeld Kreeft

De komende maand zul jij orde op zaken gaan stellen op emotioneel gebied. Je gaat dingen evalueren. Zit je nog steeds op de juiste weg? Zijn de doelen die je nastreeft nog steeds de doelen die je na wilt streven? Heel belangrijk ook wordt je thuisfront. Je gaat meer tijd en energie besteden aan je familie. Maar ook je eigen fysieke pleziertjes worden steeds belangrijker in de loop van de maand. Je ziet er aantrekkelijk uit en je hebt zin om daar eens flink gebruik van te maken. Zeker als je ongebonden bent kun je en zul jij je eens lekker laten verwennen deze maand.

Kreeft - december

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van donderdag: Vergeving

Als je vandaag de kaart 'vergeving' krijgt, is het tijd te vergeven. Om te beginnen kun je jezelf vergeven. Ook al komt er een stemmetje op dat zegt dat je het niet verdient. Je verdiend het wel, je hoeft jezelf niet te straffen. Vergeef jezelf en luister naar wat zich aandient. Zelfvergeving is een heel mooi moment, koester het. Je bent het waard !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels