Maandhoroscoop Kreeft


Horoscoop van april


Sterrenbeeld Kreeft

Alhoewel jij deze maand genoeg flirts zult hebben, lijkt jouw interesse wat verzwakt. Natuurlijk vind je die aandacht heerlijk en daar moet je ook zeker van genieten. Je maakt plezier zolang het maar niet te serieus of te beknellend wordt. Relaties en liefde op lange termijn boeien jou minder dan anders. Je sociale leven in het algemeen staat op een wat lager niveau. Deze maand zul jij je meer met jezelf gaan bezig houden dan met anderen. Jij gaat je dromen waarmaken, de plannen zijn uitgedacht en liggen klaar. Je gaat de weg van zelfontplooiing, een moeilijke maar boeiende weg.

Kreeft - april

Meer horoscopen voor KreeftEerdere maandhoroscopen voor KreeftDagkaart van zaterdag: Wijsheid

Als de kaart 'Wijsheid' jou vandaag ten deel valt mag je jouw wijsheid omarmen. Je bent een mooi mens. Het kan ook een uitnodiging zijn om de wijsheid die je bezit meer ruimte te geven. Dus; je bent wijs, accepteer het en wees het ! Maar trap niet in de valkuil te wijste te moeten zijn !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels