Tarotkaart 'Zwaarden Koning'


Deze keer; Zwaarden Koning.

Wanneer je een grote beslissing moet maken, dit is het moment om jouw verstand de weg te laten wijzen. Zet je emoties opzij! Logica is waar je nu behoefte aan hebt. Neem de leiding met jouw waarheid en integriteit; neem de leiding over de situatie. Zwaarden Koning is een taaie leider wie zonder na te denken de strijd aangaat. Kanaliseer zijn energie. Een rechtlijnige aanpak is wat nodig is. Spreek de naakte waarheid en blijf objectief. Probeer jezelf zoveel mogelijk te distantiëren zodat je objectief kunt blijven.

Tarotkaart Zwaarden Koning

Omgekeerd; Zwaarden Koning

Laat je armen neer en open je hart. Spreek de waarheid maar laat het scherpe randje weg. Zwaarden Koning omgekeerd kan je wijzen op corruptie of machtsmisbruik. Let in dit geval goed op de activiteiten van anderen.. of die van jezelf. Wanneer je moeite hebt met een ontbering die je doorstaat of je voelt de verleiding iets te toen wat niet strookt met jouw gevoel van integriteit; zoek begeleiding. Soms hebben we iemand nodig die ons in de juiste richting wijst wanneer we dit zelf even niet kunnen

Vraagstukken om over na te denken:

  • Wanneer heb je je gevoel boven je verstand laten gaan - en er spijt van gehad?
  • Hoe kan de waarheid gebruikt worden om te genezen?
  • Op welk vlak moet je de leiding nemen om weer in controle te komen van jouw leven?

Meer over tarot en de tarotkaarten op Tarot op Online Orakels.Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels