Tarotkaart 'De Hogepriesteres'


Deze tarotkaart verteld je dat nu het moment is om te luisteren naar je instinct. Negeer dat onderbuikgevoel niet. Volg in plaats daarvan je intuïtie; je zult zien dat je de goede kant op gaat!

Tarotkaart De Hogepriesteres

Het kan best een uitdaging zijn om ergens anders raad te zoeken maar echt... niemand behalve jij weet wat goed voor je is. Laat je intuïtie spreken! Stop het niet weg en negeer rode vlaggen niet. Je zult altijd weer de juiste keuze maken als je gewoon luistert naar dat stemmetje in je hoofd.

Deze situatie vraagt om stilte zodat je kunt horen. Hou je mond dicht en je derde oog open!

De Hogepriesteres omgekeerd

Stop met naar binnen te kijken; start met het aanzien van de buitenwereld. Als je je verstopt of terughoudend bent, kom naar buiten in het daglicht. Onthul die verborgen waarheden. Wees niet terughoudend, met niks.

Geheimen moeten uitgesproken worden. Spreek de waarheid, ook als het je bang maakt.

Als je moeite hebt om een besluit te nemen raadpleeg dan de meest intuïtieve persoon die je kent. Hij of zij zal dat ene ding zien wat jij niet kunt.

Ja zal misschien niet alle informatie hebben om een weloverwogen besluit te maken. Verzamel eerst die informatie.

Soms klopt je intuïtie niet. Dat is het moment om op feiten te vertrouwen in plaats van je gevoel.

Vragen om over na te denken:

  • Wat verteld mijn onderbuikgevoel me?
  • Wat voelt goed?
  • Hoe kan ik leren mezelf beter te vertrouwen?


Dagkaart van zaterdag: Impulsiviteit

Krijg je 'Impulsiviteit' ? Dan kan het zijn dat je vaak het gevoel hebt te snel gehandeld te hebben. Of net te snel je mening gaf. Het is goed om het eerste dat bij je opkomt even te toetsen. Dat kan soms met de ego-toets en soms door met je hart naar de consequenties te kijken. Je te openen voor wat er daarna komt, na de impulsieve (re)actie. Het toetsen staat je spontaniteit niet in de weg.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels